Ons verhaal…

Bert Polinder webWij hebben ons bedrijf opgericht in 1988 opgericht in IJsselmuiden. In die tijd begonnen de consumenten langzaam kennis te maken met onze kunststof kozijnen. Als net gestarte jonge ondernemers produceerde zelf kozijnen voor eigen en externe klanten. Door de jaren heen zijn er verschillende producten bijgekomen zoals overkappingen en gevelbekleding. Nog steeds hebben wij contact met “oude” klanten. Het is altijd leuk om onze allereerste kozijnen en deuren te zien, vooral met het idee dat alles door onze eigen hand is gegaan.

Net echt… echt waar!

Tegenwoordig zijn de kunststof kozijnen niet meer te vergelijken met die uit onze beginjaren. Op dit moment zijn de kozijnen door gebruik te maken van houtnerf en HVL (Hout Verbinding) niet meer van echt te onderscheiden. Wij zullen altijd voorop blijven lopen met vernieuwingen, maar blijven ook waakzaam voor trends die geënt zijn op “up selling”.

Wij doen niet aan nepkortingen, wel aan een eerlijke prijs

Dépol is een zelfstandig bedrijf die niet geliëerd is aan een keten. Wij zijn een klein familiebedrijf en daar zijn wij zeer trots op. Bij ons vindt u geen marketing afdeling of verkopers met een hoge “sales doelstelling”, maar gewoon mensen met passie voor hun vak. Bij ons zal u dan ook geen acties vinden met nepkortingen. Wij vinden dat kwaliteit en service hand in hand moeten gaan met een eerlijke prijs omdat wij u graag weer terug zien bij Dépol.

U bent van harte welkom

Heeft u ideeën, vragen of suggesties? Neemt u dan contact op met mij, via 038-3318427 of per e-mail b.polinder@depolgeveltechniek.nl
Ook bent u van harte welkom in onze showroom. De koffie en thee staan voor u klaar.

Met hartelijke groet,

Bert Polinder