Onbetwiste kwaliteit bij Dépol

Bij Dépol willen wij alleen werken met de beste producten.. Daarom hebben onze kozijnen het KOMO Certificaat (zelfs op de nieuwe HVL-Kozijn), voldoen ze aan het CE-keurmerk, het politiekeurmerk veilig wonen en het SKG keurmerk.

KOMO-keur
KOMO is een collectief keurmerk. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. Het is een veilig gevoel dat onze producten aan het KOMO-keur voldoen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen
De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak! Onze producten voldoen uiteraard aan deze eisen, zodat het PolitieKeurmerk Veilig Wonen kan worden afgegeven op onze producten.

SKG
Goed hang- en sluitwerk herkent u aan het keurmerk van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelbouw (SKG). Dit onafhankelijke instituut keurt beveiligingsproducten en deelt ze in drie categorieën in, al naar gelang de mate van inbraakwerendheid. De volgende eis is bepalend voor de mechanische eigenschappen van het hang- en sluitwerk: het hang- en sluitwerk mag binnen een tijd van 3, 5 of 10 minuten tijdens een test niet zodanig verzwakt zijn dat daarmee de inbraakwerende eigenschappen van het element teniet zijn gedaan.
De producten worden in de volgende klassen ingedeeld:
Risicoklasse 1 SKG®* 3 minuten vertraging
Risicoklasse 2 SKG®** 5 minuten vertraging
Risicoklasse 3 SKG®*** 10 minuten vertraging

Om in aanmerking te komen voor het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® dient de beveiliging van uw woning minimaal te voldoen aan risicoklasse 1.